Netwerk

Het netwerk is bedoeld voor vrouwen die weer willen vlammen. Niet alleen zakelijk maar ook in het dagelijks leven wil jij je weer geliefd voelen en voelen dat je op de juiste plek bent met de juiste mensen. Je voelt je blij en gelukkig, omdat je doet wat je wilt doen en je bent succesvol. Ik was ook jarenlang me zelf aan het afknijpen door nog meer opleidingen, trainingen doen en nooit had ik het gevoel dat ik er was. Tijd om een andere weg te bewandelen. Die weg liep naar binnen en had alles te maken met passie, liefde en aandacht. Voordat je nu afhaakt met het idee van zweefteef, wacht: Ik ben van de praktische vertaling. Dus het programma bestaat uit drie delen:

  1. Praktische skills zorgen ervoor dat je een betere ondernemer wordt. Experts op het gebied van netwerken, nieuwsbrieven, online marketing, finance zorgen dat jij een betere ondernemer wordt.
  2. Onderneem je vanuit jouw hart of ben je afgeleid door wat er om je heen gebeurt? Een coach en verschillende oefeningen geven jou inzicht over hoe je dichter bij jouw passie komt.
  3. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een workshop Koken op de Green Egg. Je wordt een badass bbq-er en leert iedereen heel goed kennen. Tijdens het eten voeren we mooie gesprekken en delen we ideeën met elkaar.

Eenmaal thuis heb je toegang tot de besloten FB. Iedere week starten we samen de week op, zodat je in goede energie aan de slag kunt. Heb je vragen of hulp ergens bij nodig, je kunt ze hier stellen.

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de Door het vuur – Inspiratienieuwsbrief en blijf op de hoogte van Door het vuur Inspiratie workshops en ontvang handig tips&trics om weer te vlammen.

Volg het netwerk op FB, Insta of LindedIN.
Keep the FIRE burning!