Workshops

Data workshops Baas over je BBQ

ZATERDAG 14  SEPTEMBER van 16:00 – 21:30 uur.
ZONDAG 15 SEPTEMBER van 13:00 – 18:30 uur.
VRIJDAG 27 SEPTEMBER van 19:00 – 23:30 uur.
ZATERDAG 28 SEPTEMBER van 16:00 – 21:30 uur.
VRIJDAG 11 OKTOBER van 19:00 – 23:30 uur.

Schrijf je hier in voor een van de ‘Baas over je BBQ-workshops’.

KERSTMENU VAN HET VUUR: nog te plannen, maar houd rekening met eind november / december. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mailtje: laetitia@doorhetvuur.com.

Na een workshop ‘Baas over je BBQ’ kun jij:

  • Snel aanmaken en op temperatuur brengen
  • Wisselen van temperatuur,
  • Weet je wanneer iets gaar is
  • Ga je naar huis met alle recepturen van een divers menu bestaande uit vis, vlees, groente, bijgerechten en een nagerecht.

Workshops

Het is nu FANTASTISCH BBQ weer, dussss tijd om je weer te laten inspireren met nieuwe BBQ gerechten! Maarja, het is natuurlijk ALTIJD weer om te BBQ-en. Gerechten die van super easy (snel klaar, dus handig bij grote groepen en weinig tijd) tot best moeilijk (je wilt ook wat leren) zijn. Tijdens de workshop kies jij wat jij wilt maken, maar er is ook ruim voldoende tijd om bij de andere gerechten te kijken.

Ik heb drie hele gave locaties: een plantenkas, een kunstenaarsatelier en een chique groepsaccomodatie die zeer geschikt is als zakelijke vergaderlocatie (met overnachtingsmogelijkheden). www.villamooinederland.nl

Ja!! ik wil op de hoogte blijven van de nieuwe data voor workshops: KLIK HIER! 

Kosten

Een workshop kost € 85,-. Wat krijg je hiervoor? Originele recepturen waarvan alles zelf gemaakt is. Dus geen rubs of sauzen uit een pot of fles. Je leert alles zelf maken, zodat je daarna ook zelf kunt experimenteren. Dit is inclusief frisdrank, tafelwater en bijpassende kwalitatieve wijnen. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch en van hoge kwaliteit, want mijn motto is: GEBRUIK DE BESTE INGREDIENTEN, DAN BEN JE AL OP DE HELFT.

Vergaderarrangementen

Ik verzorg ook workshops op locatie, dus bijvoorbeeld wanneer je met jouw team hebt vergaderd om dan aansluitend een workshop te doen. Of tijdens een heidag tijdens de lunch voorbereidingen doen voor het bereiden van een groot stuk vlees dat dan aan het einde van de dag klaar is. Of bij een familiedag. Of bij jou thuis. Informeer naar de mogelijkheden. Hoe gekker, hoe beter!

Mis dit niet!

DOOR HET VUUR verzorgt praktische workshops ‘Koken op de Green Egg’ die van jou een echt BAD ASS BBQ-er maken. Voor beginners die net een Green Egg (of ander merk kamado) hebben aangeschaft of dit overwegen, tot al meer geoefende Green Eggers die op zoek zijn naar inspiratie en echt willen koken op de Green Egg in gezelschap van andere bevlogen bbq-ers. Je gaat naar huis met een menu dat je zonder problemen voor je eigen familie en vrienden kunt maken. Je leert de basistechnieken die je daarvoor nodig hebt. Dus makkelijke maar wel superlekkere gerechten!

Wil je op de hoogte blijven van komende workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Alle workshops