Over mij

Mijn naam is Laetitia Bolmers. Na jarenlang in de communicatie werkzaam geweest te zijn, ben ik voor mezelf begonnen, maar dit verliep moeizaam. Eigenlijk vond ik mezelf niet goed genoeg om te werken voor een klant. Had ik het gevoel dat ik door de mand zou vallen. Ik wist ergens ook wel dat dit nergens op sloeg, omdat ik me inmiddels door allerlei cursussen en opleidingen en ervaring op kennis niveau meer dan voldoende had onderlegd. Maar het gaf me nooit het zo vurig verlangde zelfvertrouwen.

Nou, daar was ik dus klaar mee met dat getrut. Op mijn verjaardag kwam er weer een post langs van een business coach die ik al langere tijd volgde en toen dacht ik: nu of nooit. Ik geef me op, want er moet wat gebeuren. Nou en of dat gebeurde.

Ik raakte zo bezield, kreeg inzichten en startte met Door het vuur. Passie voor BBQ en vastbesloten andere vrouwen die net als ik het gevoel hebben ‘vast te zitten’ te helpen om weer te kunnen vlammen in hun onderneming en vooral ook als mens. Want als het allemaal niet lukt in je bedrijf dan voel je je op een gegeven moment gewoon super k*t. En dan ben je thuis ook niet meer het zonnetje in huis of je bent vooral aan het klagen bij je vriendinnen. En dat wil je helemaal niet. Je wilt lachen, blij zijn, plezier hebben in je werk, succes hebben, je geliefd voelen en vooral trots zijn op jezelf.

Ik verkoop geen praatjes, doe er geen strik om. Het is hard werken. Maar het kan. Ik gun het jou ook! Dat je weer voelt dat het vlamt van binnen.

Daarom heb ik kort geleden besloten dat ik deze passie wil delen met andere mensen die ook zo van bbq en lekker eten houden. Ik ben al jarenlang bezig met het volgen van bbq workshops en probeer heel veel dingen uit op de Green Egg, dus het is tijd om dit te delen en ik geniet enorm van het bezig zijn met mijn passie. Het geeft me richting en focus.

Verder ben ik graag in beweging. Letterlijk met het lopen van mijn negende marathon en ik ben super nieuwsgierig, dus ik lees me suf en probeer graag nieuwe dingen uit al vind ik dit altijd best spannend. Lets gooooo!!!